Cykla och bo i stockholmsområdet

När du planerar en cykelsemester i Stockholm och närliggande omgivningar har du möjlighet till många val under resan. Det första du kanske utgår i från är troligtvis cykelleder och fina vägar att cykla fram på. Men det finns så mycket annat att göra på vägen, vad ska du tex äta och bo någonstans?

Först och främst kan du klarlägga för dig själv vilken typ av semestercyklist du är. Är du ute efter naturupplevelser och vill ha lite utmaningar i direkt kontakt med naturen packar du därefter. Med tält, ombyteskläder, proviant och ett spritkök är du redo för att bege dig ut i naturen och kan i princip bo varsomhelst efter vägen, så länge det finns platser som tillåter detta. I Sverige har vi allemansrätten, men du ska i alla fall försäkra dig om att det inte råder campingförbud på platsen du tänker campa.

Är du den mer bekväma typen och vill ha andra upplevelser i form av sevärdheter i stadsmiljö och äta gott erbjuder Stockholm oändliga val. För boende i Stockholm har du en uppsjö av hotell och vandrarhem att välja mellan. Varva din cykelsemester med utflykter i skärgården, upptäck Stockholm, ta del av ett stort nöjes- och nattliv eller besök någon av de otaliga restaurangerna.

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.